Ce mâncăm azi?

Ne apropiem de weekend, dar până atunci trebuie să mai și mâncăm.

În timpul săptămânii mă simt, de cele mai multe ori, așa de obosită încât n-am chef să fac nimic, iar dacă fac ceva vreau să fie super simplu.

Cum mereu ne lovim de întrebarile “Azi ce mai gătesc?/ Azi ce mai mănânc?” m-am hotărât să mă alătur campaniei Delaco “Joia facem pizza”.

De ce joia și nu într-o altă zi?

Pentru că pizza e super ușor de făcut, ceea ce o face alegerea perfectă pentru o seară în care ești obosit, dar ai o foame de lup. Și cum în primele zile din săptămână mai tragi de mâncarea din weekend sau un pachețel de la părinți/ bunici, joia te trezești fără nimic de mâncare în frigider.

Meanwhile, eu fac mereu pizza cu Mozarella gourmet de la Delaco să fiu sigură că are un maaare gust.

Pizza Margherita cu margini Cheesy Bites

Acum nu o să vă dezvălui o rețetă de pizza cu care să vă dau pe spate și să vă promit că neam din neamul vostru nu a mai mâncat așa ceva, dar trebuie să mărturisesc că am făcut o pizza excentrică (margherita cu margini cheesy bites) și una normală (prosciutto e funghi) , să merg la sigur.

Blatul de pizza nu este făcut de mine, dar peste el am pus la margherita un amestec din sos de rosii, busuioc, pudra de usturoi, iar peste ea am asezat bucati de Mozarella gourmet Delaco, roșii cherry și busuioc proaspăt, iar la prosciutto e funghi am decis să salvez alimente pe care le aveam prin frigider și am pus câteva bucăți de prosciutto cotto și ciuperci peste un covor generos de Mozarella gourmet rasă de la Delaco.

Le-am băgat pe ambele la cuptor și uite ce a ieșit:

Prosciutto e funghi

Pentru marginile cheesy bites am pus mozarella tăiată bucăți la marginea blatului, am împăturit blatul peste ea și am sigilat, apoi am taiat bucăți de aproxomativ 2 cm și le-am răsucit. Sinceră să fiu, rezultatul n-a fost cel așteptat ca și aspect,dar gustul da! 🤣

Margini de pizza Cheesy Bites

But I’m ok with that, dacă eram bună pe plating mă făceam chef, nu blogger. Sau nu 😅

Și uite așa am pus eu la încercare iarăși Mozarella gourmet, care nu m-a dezamăgit, dar testul, de data asta, a fost să văd cât de mult pot întinde un pod de mozarella?

Voila!

Podul de brânză va fi mâncat 😈

Limite nu există, eu am făcut una pătrată, una ovală, una simplă și una cu margini umplute.

Tu cum faci pizza? Și cu ce? 🍕

Dă-mi idei pentru următoarea zi de joi!